New born

Year

2016

Het pure begin van jullie kleine wondertje vastleggen.

Tussen de 5de en 14de dag na de geboorte is het ‘t mooiste moment om deze foto’s te maken. Op deze leeftijd zijn ze nog heel erg slaperig en zijn nog mooi flexibel om die mooie curl-pose te verkrijgen, dit hebben ze namelijk maar een paar dagen. Voor een newborn fotoshoot wordt echt de tijd genomen. Gemiddeld duurt een reportage 1,5 uur tot maximaal 3 uur.

Hoe werkt het?Deze sessie vindt bij jullie thuis plaats, ik neem dan de spullen mee die nodig zijn voor de shoot. Het bijzondere is dat de foto’s gemaakt worden met alleen daglicht dat naar binnen valt in huis, een pure manier van fotografie wat ook heel fijn is voor de baby. Ik heb daarvoor dus een lichte plek in huis nodig waar ik ongeveer 2×2 meter de ruimte heb. Daarnaast is het erg belangrijk dat jullie kindje het niet koud krijgt, daarom is het goed om de warmte in huis op zo’n 23 tot 25 graden te krijgen voor ik kom. Een laatste advies is om jullie kindje vlak voor mijn komst te voeden, zodat hij/zij lekker slaapt als we beginnen aan de reportage.

Papa en mama en/of broertjes en zusjes mogen natuurlijk ook op de foto met de kleine! Ik adviseer jullie dan ook natuurlijk getinte kleding aan te trekken. Het liefst zo puur mogelijk.

Wat krijg je? Een fotoreportage van ongeveer 2 uur bij u thuis.

De baby wordt in mooie poses gelegd, met gebruik van verschillende attributen. Eventueel extra met ouders op de foto. Minimaal 5 gratis digitale fotobestanden, als er meer mooie foto's zijn krijg je die ook.

Neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor een shoot reken ik 65 euro. Buiten Utrecht reken ik reiskosten.

Liefs Laura